Om mig

Kan nån som jag ha en blogg?

Det är min hobby att skriva. Jag har alltid skrivit dagbok, klottriga anteckningar fulla med språkfel, bara för att minnas, inte för att läsa med njutning. Jag har också alltid skrivit fragment till dikter och ”funderingar”, livrädd att nån ska hitta och läsa. Förr skrev jag mycket brev. Kan faktiskt sakna ”snigelposttiden”, då man skrev med mer eftertanke än i den snabba sms- och mejltiden, för att inte tala om hur man gick och längtade efter svar! En period var jag en av flera som skrev betraktelser till dagstidningen, ”inför söndagen”. Det var roligt och jag fick uppskattning. En del av det jag skrivit har publicerats i olika församlingars infotidningar. Självförtroendet växte lite. I åratal har tankarna på en blogg växt i bakhuvudet. ”Men inte ska väl jag”. Nu är den i alla fall ett faktum. Mitt syfte är att sprida lite kärlek, hopp och tro och kanske väcka en och annan tanke.

Internet är så stort så stort. Jag är en droppe i floden bara.

Och Mamma till två underbara barn. Fru till en fantastisk man. Spelar musik med händer och fötter och sjunger gärna samtidigt. Tycker om att vara i naturen och i köket.

Välkommen till min blogg!

3 reaktioner på ”Om mig

  1. mariayogini

    Här är ännu en droppe i floden, Karin! Men du får ju för allt i världen inte glömma bort att utan vi – små droppar – bleve det ingen flod över huvud taget. Varenda droppe är viktig, så även du! Det fiffiga med bloggandet är ju att det inte finns någon mall, något måste. En gör precis efter egen förmåga och lust.

    Din blogg är snygg och lättläst, och du tar fantastiska bilder. Keep up the good work, jag ska följa dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s